Radboud Impact Festival: Discover how to play your part

Grote kans dat je al bezig bent met duurzame thema’s, in welke vorm dan ook. Wil je tijdens je studententijd echt impact maken? En je netwerk van studenten en medewerkers in de duurzaamheid vergroten? Kom dan van 16-20 mei naar het Radboud Impact Festival, georganiseerd door het Radboud Green Office, DEI Office en Roze Week, samen met vele andere partners!

Radboud Impact Festival: Discover how to play your part

Festivalterrein op 16 mei

Op 16 mei kun je tussen 12 en 18 uur over het RIF-festivalterrein (op/rond het Erasmusplein) dwalen en ervaren welke opties je hebt om actief te worden. Ga je voor inhoudelijke verdieping en wil je weten welke duurzame onderwijsprogramma’s er voor jou zijn? Laat je dan inspireren door studenten en docenten. Of wil je juist naast je studie meer met duurzaamheid bezig zijn? Dan kun je verschillende studentenpartijen ontmoeten die laten zien met welke thema’s ze zich bezighouden en hoe je aan zou kunnen sluiten. Nog een greep uit het aanbod van de maandag: bereken je CO2-footprint, doe mee aan de Meet & Greet met alumni die werkzaam zijn in de duurzaamheid, laat je duurzame toekomst voorspellen, lever ter plekke een bijdrage aan duurzame onderzoeksprojecten en bekijk VR-films. Of leer hoe je een duurzame dialoog aan kunt gaan waarin je overtuigt. Dit alles in een lekkere festivalvibe met muziek, hapjes en drankjes.

Het verdere programma

En dat is dan pas het begin: de rest van de week zit ook nog barstensvol excursies, workshops, lezingen, tentoonstellingen, lunches, wandelingen etc!

Meld je aan

Bekijk het hele gratis programma en meld je aan!