Radboud Rocks 2022

Na twee jaar stilte op de campus is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie van Radboud Rocks. De campus wordt omgetoverd tot festivalterrein met podia, barren, foodtrucks en bijzondere activiteiten. Op woensdag 25 mei betreden onder andere Tim Hofman en The Dean het podium en organiseren studentenorganisaties allerlei toffe activiteiten.

Radboud Rocks 2022

Op woensdag 25 mei kun je deelnemen aan een Q&A met niemand minder dan Tim Hofman, losgaan op de hiphop van The Dean, swingen bij de Loco Loco Discoshow en meezingen met de hits van Danny Panadero. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je dit jaar ook het bijzondere social experiment W/O/R/K ervaren, meedoen aan verschillende activiteiten van studentenorganisaties en de pubquiz van Wipneus en Pim en aansluiten bij de campuspicknick.

Groter dan ooit

Dit jaar start het festival om 13.00 uur en is het terrein groter dan ooit. Zo loop je via het muzikale programma bij het CultuurCafé zo de bossen in richting de sfeervolle activiteiten op het grasveld bij het Berchmanianum.

Gratis festival

Het mooiste? Radboud Rocks is een gratis festival speciaal voor studenten, medewerkers en alumni van de Radboud Universiteit. Als student mag je ook een introducée meenemen. De eerste 500 studenten die zich melden, ontvangen tot slot ook nog twee gratis consumptiemunten.

De laatste updates

Op de hoogte blijven? Zet jezelf op ‘aanwezig’ op het Facebook event of volg ons op Instagram. Alle informatie vind je ook terug op www.ru.nl/radboudrocks.

Radboud Rocks 2022

Volledige line-up Radboud Rocks 2022

Tim Hofman

The Dean

Loco Loco Discoshow

Danny Panadero

Social Experiment W/O/R/K

Pubquiz met Wipneus & Pim

Herrie met Gerrie DJ Team

Outahead

DJ Puck

Studentenorganisaties: Cultuur op de Campus, Buiten Bereik, Los Hombres Locos, Karpe Noktem, Nijmeegse Studenten Kapel TeQuila, Les Précieuses Ridicules, Kannibalz, SkunK, ANS, NSSV FEL, ISON, F.C. Sophia, Soundlab, ESN, AKKUraatd.