Radboud Universiteit zet de thermostaat lager

Ook aan de Radboud Universiteit gaat de thermostaat die de binnentemperatuur van gebouwen regelt omlaag naar 19 graden. Dat gebeurt in stapjes, te beginnen op woensdag 6 april.

De Radboud Universiteit geeft daarmee gehoor aan de oproep van de overheid om de thermostaat lager te zetten, zodat Nederland minder afhankelijk wordt van gas uit Rusland en een extra bijdrage levert aan het tegengaan van klimaatverandering.

Niet in alle gebouwen van de universiteit staat de thermostaat momenteel op dezelfde temperatuur. Op sommige plekken moet de thermostaat dus meer graden naar beneden dan op andere om op 19 graden uit te komen. Om iedereen aan de nieuwe temperatuur te laten wennen, zal het verlagen naar 19 graden daarom met 1 graad per twee weken gebeuren. De eerste stap wordt gezet op woensdag 6 april.

Mensen voor wie 19 graden om medische redenen te laag is, kunnen contact opnemen met het Customer Service Centre via: (024) 363 33 33.

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.