Intromarkt 2021

#RadboudIntro22 van start

Zondag 21 augustus startte de Radboud Intro van dit jaar. Na twee (deels) online edities is dit weer een introductieweek zonder coronamaatregelen. Ruim 4000 nieuwe eerstejaars en internationale uitwisselings- en (pre)masterstudenten leren onder begeleiding van hun 1200 mentorouders komende week de universiteit, campus, stad en medestudenten kennen.

Eén van de hoogtepunten is de Intromarkt op maandag 22 augustus op de campus. Vanaf 13.00 lopen de deelnemers een route vanaf het Grotiusgebouw, onder het Maria Montessorigebouw, langs het Berchmanianum, naar het Erasmusplein. Onderweg leren ze allerlei studentenorganisaties kennen. Ben je ook benieuwd naar wat we onze studenten allemaal te bieden hebben? Loop dan gerust even langs.

De rest van de week wordt gevuld met een sportdag (dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op het Radboud Sportcentrum), een bezoek aan het Introfestival (woensdag tot en met zaterdag op het Vasimterrein), en een afsluitende bijeenkomst in de Studentenkerk op zondag 28 augustus. Naast deze algemene onderdelen organiseren de verschillende opleidingen hun eigen activiteiten.

Meer weten over de introductieweek?

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.