DEI music community
DEI music community

Sluit je aan bij de muzikale gemeenschap van de Radboud Universiteit

Bespeel je graag een instrument, zing je of treed je op met spoken word? Vind je het leuk om muzikale ideeën uit te wisselen? En wil je nieuwe muziek uit alle hoeken van de wereld leren kennen? Sluit je dan aan bij de Radboud Music Community. Zowel studenten als medewerkers zijn van harte welkom.

Op onze campus kun je mensen uit de hele wereld ontmoeten. Er zijn studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit uit bijna 100 verschillende landen. We komen elkaar tegen op onze campus, maar een manier om elkaar echt te leren kennen is via muziek. De taal van de muziek is immers universeel.

Samen muziek maken

Daarom is vorig jaar vanuit de DEI Office het initiatief genomen om een muziekgemeenschap op te zetten, waar mensen met allerlei verschillende muzikale en culturele achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en samen muziek kunnen maken. 

Wil je je ook aansluiten bij de Radboud Music Community of op de hoogte blijven van de activiteiten? Stuur een mail naar hassan.torkladani [at] ru.nl. Vermeld in je mail ook wat je muzikale achtergrond is.

Contactinformatie

Thema
Diversiteit, Kunst & Cultuur