DEI music community
DEI music community

Sluit je aan bij de muzikale gemeenschap van de Radboud Universiteit

Bespeel je graag een instrument, zing je of treed je op met spoken word? Het Diversity, Equity and Inclusion Office onderzoekt de mogelijkheden voor het opzetten van een muzikale community aan de Radboud Universiteit.

Op onze campus kun je mensen uit de hele wereld ontmoeten. Er zijn studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit uit bijna 100 verschillende landen. We komen elkaar tegen op onze campus, maar een manier om elkaar echt te leren kennen is via muziek. De taal van de muziek is immers universeel.

Samen muziek maken

Daarom zet het DEI Office een muziekgemeenschap op, waar mensen met allerlei verschillende muzikale en culturele achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en samen muziek kunnen maken. Een uiteindelijk doel is om samen een optreden te organiseren.  

Er komt een eerste sessie waar iedereen die geïnteresseerd is elkaar kan ontmoeten. Stuur een mail naar hassan.torkladani [at] ru.nl als je interesse hebt om je aan te sluiten bij de DEI-muziekgemeenschap. Vermeld in je mail ook wat voor soort muziek je speelt.

Contactinformatie

Thema
Diversiteit, Kunst & Cultuur