Sporen van Indië & Improvised Identity

In samenwerking met Cultuur op de Campus kunnen wij je op donderdag 25 mei een bijzondere avond in Theaterzaal C aanbieden. Het programma begint om 20.00 uur met de vertoning van de documentaire ‘Sporen van Indië’. Na een korte pauze gaat het programma om 21.30 uur verder met de solovoorstelling ‘Improvised Identity’. De verwachting is dat deze rond 22.20 uur is afgelopen.

Documentaire ‘Sporen van Indië’

Op straat, in huis, zelfs in de huid van mensen om ons heen. Overal vind je de Indische sporen van een geschiedenis die Nederland voorgoed veranderde. Vele aspecten van de Indische en koloniale invloeden op de complete Nederlandse maatschappij komen in de documentaire ‘Sporen van Indië’ aan bod: Indo’s, Molukkers maar ook de veteranen en de Totoks, de plantages en de pensions.

Solovoorstelling ‘Improvised Identity’

Zwaantje de Vries gebruikt stem, beweging en tekst in haar multidisciplinaire solovoorstelling 'Improvised Identity. Het stuk is een theater compositie over oorlog, moeders en vaders veteranen en hun kinderen in een globale wereld. Onze wereld van verborgen verhalen over onderdrukking en vrijheid en vele ontmoetingen met het Onbekende.

Reserveren

Voorstellingen worden aangeboden als ticketuur. Je kunt jouw stoel vanaf 8 dagen van tevoren reserveren via de website of de RSC app.

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Sports