plaatje om op alumnus van het jaar te stemmen
plaatje om op alumnus van het jaar te stemmen

Stem op jouw favoriete alumnus

Vorig jaar is de Radboud Alumni Award in het leven geroepen, omdat we trots zijn op onze alumni. Je kunt nu je stem uitbrengen op de alumnus die deze award dit jaar mag winnen. 

STEM NU

Genomineerden

In juni was het mogelijk om alumni voor te dragen. De vakjury heeft uit de voorgedragen alumni een aantal genomineerden geselecteerd. Nu is het aan jou! Benieuwd wie de genomineerden zijn en waarom zij zijn voorgedragen? Kijk wie genomineerd zijn en stem op jouw favoriet. Je kunt stemmen tot en met 25 september. De bekendmaking vindt plaats op 29 september, tijdens het Alumni Gala in de Vereeniging.

Waarom stemmen

Die award is bedoeld voor  alumni die in hun vakgebied iets speciaals hebben gerealiseerd, vooruitgang brengen, van maatschappelijke betekenis zijn en buiten de gebaande paden durven treden. Zij zijn een bron van inspiratie en leveren een bijdrage aan een gezonde vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

Alumni gala

Ben je alumnus en wil je bij de bekendmaking aanwezig zijn of heb je gewoon zin in een feestje met oud-studiegenoten? Kom dan 29 september naar De Vereeniging voor het Alumni Gala. Samen met andere oud-studiegenoten voelt het gala als een reünie. Benieuwd wie er komt? Kijk op Linked in en/of Facebook. Bekijk het programma en bestel kaarten op de website.

KAARTJE