Portret van Suzanne Vahl - van Oostveen
Portret van Suzanne Vahl - van Oostveen

Suzanne Vahl - van Oostveen nieuwe divisiedirecteur Campus & Facilities

Met ingang van 1 juli treedt Suzanne Vahl - van Oostveen aan als divisiedirecteur Campus & Facilities. Suzanne volgt hiermee Gerben Smit op die per 1 januari 2024 tot algemeen directeur Radboud Services benoemd is.

Suzanne Vahl - van Oostveen heeft ruime leidinggevende ervaring op het gebied van zowel vastgoed als facilitaire dienstverlening en is gewend om te werken in een dynamische omgeving waar rekening moet worden gehouden met de wensen en belangen van verschillende gebruikers en stakeholders. De verwachting is dat zij goed op haar plek zal zijn binnen de levendige veelzijdigheid van de divisie Campus & Facilities, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het beheer van de voorzieningen en faciliteiten op de Radboudcampus.

Suzanne ziet veel overeenkomsten tussen haar nieuwe functie als divisiedirecteur Campus & Facilities en haar meest recente functie als regiomanager bij de Nederlandse Spoorwegen. Binnen deze functie was zij onder meer verantwoordelijk voor het vastgoed, de exploitatie, het beheer en het onderhoud van honderd treinstations in de Randstad. Suzanne: ‘Door in te spelen op de behoefte van reizigers realiseerde ik samen met mijn team en verschillende partners verbeteringen die de klantbeleving aanzienlijk wisten te verhogen. Het doorvoeren van deze verbeteringen vroeg om samenwerking, lef, veranderkracht en innovatie en dit zal binnen Campus & Facilities niet anders zijn! De uitdaging van deze nieuwe functie zit voor mij vooral in het werken in een volledig nieuwe omgeving. Ik kijk er naar uit om mijn energie, doorzettingsvermogen en verbindende manier van werken in te kunnen zetten voor Campus & Facilities en de Radboud Universiteit.’

De directie van Radboud Services ziet met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met Suzanne en wenst haar veel werkplezier in haar functie van divisiedirecteur Campus & Facilities. 

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Campus & Facilities