Management Business Fair 2023
Management Business Fair 2023

Terugblik Management Business Fair 2023

Op 28 februari vond de lustrumeditie van de Management Business Fair plaats, georganiseerd door team Career Service & Alumni in samenwerking met de studieverenigingen van de faculteit.

De gang van het Elinor Ostromgebouw was gevuld met meer dan 30 organisaties. De fair werd geopend met een gastlezing van Harry Piekema. In zijn lezing vertelde hij onder andere hoe om te gaan met beelden uit het verleden die je kunnen belemmeren in je carrière en hoe je een nieuwe versie van jezelf kunt ontwikkelen in de richting die jij ambieert.

Na de lezing konden de studenten genieten van een tapaslunch waarna ze de fair konden betreden. Op een informele manier maakten zij kennis met organisaties. Daarnaast konden de studenten hun cv laten checken door Career Officers en was er een fotograaf aanwezig om profielfoto’s te maken voor LinkedIn. Gedurende netwerksessies konden studenten persoonlijk in gesprek gaan met bedrijven die hun interesse hadden. De dag werd feestelijk afgesloten met een borrel. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

Management Business Fair 2023
Lezing Harry Piekema
Netwerksessie Management Business Fair

Contactinformatie