Nieuwjaarsbijeenkomst

Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

De Nieuwjaarsbijeenkomst van de Radboud Universiteit vond plaats op 8 januari 2024 in de Aula. In gesprekken met diverse medewerkers en studenten werd teruggeblikt op 2023 en vooruitgekeken naar 2024.

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst werden de Hermesdorfprijzen uitgereikt, vonden er diverse interviews plaats met medewerkers en studenten over actuele onderwerpen. Tijdens de inloop werd er ook al teruggekeken naar 2023 aan de hand van feiten en cijfers.

Bekijk de feiten en cijfers van 2023

Daniel met sprekers

Toespraken Daniël Wigboldus en José Sanders

De Nieuwjaarsbijeenkomst werd geopend en afgesloten door collegevoorzitter Daniël Wigboldus, ook blikte José Sanders vooruit op 2024.

Deel Platform Diversiteit in Geslacht en Gender

Winnaars Hermesdorfprijzen

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst werden de Hermesdorfprijzen uitgereikt. De prijzen gingen naar Platform Diversiteit in Geslacht en Gender. Zij hebben zich vorig jaar uitgesproken in het maatschappelijke debat rondom de zorgvraag van trans personen en sportswashing.

Lees het nieuwsbericht