Opening Academisch Jaar 2022-2023
Opening Academisch Jaar 2022-2023

Terugblik op de Opening Academisch Jaar 2022 - 2023

De Opening van het Academisch Jaar vond plaats op maandag 5 september van 14.00 uur tot circa 15.30 in De Vereeniging. Het programma stond in het teken van het thema 'kansen'.

Tijdens de Opening van het Academisch Jaar waren er speeches, werden er prijzen uitgereikt en waren er diverse culturele bijdragen, zoals van Paaldansvereniging Lasya en cabaretier Katinka Polderman.

Teruglezen en -kijken

Toespraak Rector Magnificus

Han van Krieken gaf tijdens de Opening Academisch Jaar een speech die in het teken stond van het thema 'kansen'.

Opening Academisch Jaar 2022-2023

Toespraak studentspreker

Thomas Vissers is een masterstudent Physics and Astronomy aan de Radboud Universiteit. Thomas Vissers is winnaar van diverse debattoernooien en nam dit jaar deel aan het NK debatteren.

Opening Academisch Jaar 2022-2023

Uitreiking Team Science Awards

Dit jaar reikte het college van bestuur voor het eerst de Team Science Awards uit. De Radboud Team Science Award ging naar twee teams: Geneeskunde voor mensen met een verstandelijke beperking en Substance Use, Addiction & Food. 

> Video: Team Substance Use, Addiction & Food

> Video: Team Geneeskunde voor mensen met een verstandelijke beperking

> Nieuwsbericht: Winnaars van de Radboud Team Science Award zijn bekend

 

Uitreiking Universitaire Studieprijzen

Zeven pas-afgestudeerden ontvingen de Universitaire Studieprijs vanwege de uitzonderlijke kwaliteit van hun afstudeerscripties. De Universitaire Studieprijs is een jaarlijkse prijs voor studenten die een afstudeerscriptie hebben geschreven van uitzonderlijke kwaliteit.

> Nieuwsbericht: Winnaars Studieprijzen bekend

 

Uitreiking Internationaliseringsprijs

Het AMID Young Professional programme is dit jaar de winnaar van de Internationaliseringsprijs. Deze prijs is voor initiatieven die de internationalisering van het onderwijs aan de Radboud Universiteit bevorderen en/of bijdragen aan een meer inclusieve en meertalige academische gemeenschap.

> Nieuwsbericht: Internationaliseringsprijs 2022 voor AMID Young Professional programme

Contactinformatie

Thema
Actualiteiten