Tom Elfring decaan Managementwetenschappen

Tom Elfring wordt de nieuwe decaan van de Faculteit der Managementwetenschappen. Hij volgt per 1 oktober 2020 Paul Hendriks op, die eind 2020 met emeritaat gaat.

Elfring is gepromoveerd in de Economie in Groningen (1988). Momenteel is hij hoogleraar en hoofd van de afdeling Strategy, International Business and Entrepreneurship van de University of Liverpool Management School. Hij heeft ruime bestuurlijke ervaring bij diverse Nederlandse universiteiten en is visiting professor geweest bij universiteiten in Italië (Bologna University), Denemarken (Copenhagen Business School), en de Verenigde Staten (Texas A&M en University of Alabama). Als docent en begeleider heeft hij met veel plezier onderwijs gegeven in bachelor, master,  executive programma’s en PhD projecten begeleid.

Onderzoek
Het onderzoek van Elfring richt zich op (strategisch) ondernemerschap en netwerken en innovatie in dienstverlening. Zijn onderzoek is multidisciplinair van aard en combineert elementen uit de economie, bedrijfskunde, sociologie, psychologie en geografie. Zijn onderzoek is mede gefinancierd door organisaties als NWO, KNAW, WRR, European Science Foundation, en Ministerie van Economische Zaken.

Maatschappelijke oriëntatie
Elfring: ‘Ik geloof sterk in de maatschappelijke oriëntatie van de Faculteit der Managementwetenschappen en wil daar graag een bijdrage aan leveren door verdere versterking van onderzoek en onderwijs.’

Bestuur
Het bestuur van de faculteit bestaat naast de decaan uit vice-decaan onderwijs Esther-Mirjam Sent, vice-decaan onderzoek (vacature) en directeur bedrijfsvoering Berend Geurts.

Tom Elfring decaan Managementwetenschappen

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.