Verkoop studentenjaarabonnementen gestart

Als student aan de Radboud Universiteit of HAN kun je nu voor € 157,50 een Studentenjaarabonnement van het RSC kopen. Met dit abonnement kun je van 1 september 2023 tot en met 31 augustus 2024 onbeperkt van het beschikbare sport- en cultuuraanbod gebruikmaken.

Koop nu

Win je studie lang gratis RSC-lidmaatschap

Ben jij student aan de Radboud Universiteit of HAN? Koop dan voor 1 september 2023 een Studentenjaarabonnement van het RSC en je maakt kans op een studie-lang gratis lidmaatschap!

Bekijk actie


Abonnementen voor studenten

Studenten kunnen kiezen tussen een jaar- en een maandabonnement. Met een jaarabonnement kun je van 1 september tot en met 31 augustus onbeperkt gebruikmaken van het beschikbare aanbod. Kies je voor een maandabonnement, dan dien je minimaal twee aaneengesloten maanden van het desbetreffende collegejaar lid te blijven. Daarna kun je maandelijks opzeggen tot en met de laatste dag van de lopende maand. 

Tarieven 

Voor het collegejaar 23/24 gelden de volgende tarieven:

  • Studentenabonnement Radboud Universiteit/HAN/overig WO waar het RSC afspraken mee heeft
    Prijs per jaar: € 157,50
    Prijs per maand: € 24,00
  • Studentenabonnement overig WO/HBO
    Prijs per jaar: € 240,00
    Prijs per maand: € 26,50

Abonnement afsluiten Radboud/HAN studenten

Wil je een jaarabonnement verlengen of aanvragen? Als student van de Radboud Universiteit of HAN kun je online een studentenjaarabonnement afsluiten. Deze jaarabonnementen kun je vanaf medio augustus t/m eind januari aanschaffen. Vanaf 1 februari is het voordeliger om tot het einde van het collegejaar maandabonnementen af te sluiten. Daarom worden er vanaf die datum geen jaarabonnementen meer verkocht.

Voor het aanvragen en opzeggen van een maandabonnement moet je langskomen bij de balie in het Gymnasion. Vergeet niet je campuskaart/HANCard mee te nemen. Het maandbedrag wordt aan het einde van de maand geïncasseerd. 

Overige studenten

Overige WO & HBO studenten schrijven zich in bij de balie van het Gymnasion. Lever bij je inschrijving een kopie van een geldig inschrijfbewijs in. 

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een studentenabonnement, lees dan de voorwaarden studentensport.

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Sports