Vier onderzoekers van Economie & Bedrijfseconomie ontvangen NWO Open Competitie SSH XS Grant

Vier onderzoekers van de afdeling Economie en Bedrijfseconomie van de Faculteit der Managementwetenschappen hebben een NWO Open Competitie SSH XS Grant ontvangen. De Open Competitie van SGW heeft als doel om excellent vrij, nieuwsgierigheidsgedreven onderzoek te bevorderen met een primair sociaalwetenschappelijke of geesteswetenschappelijke onderzoeksvraag en probleemstelling.

De NWO Open Competitie SSH XS Grants zijn toegekend aan dertien onderzoekers van de Radboud Universiteit, waarvan vier onderzoekers van Economie en Bedrijfseconomie. Deze ontvangers zijn:

Juliette Alenda-Demoutiez: Identifying the Institutional Barriers to a Degrowth Future - Setting up a Transformative Agenda

Gaby Contreras: Networks in the Mind: Navigating Networks and Gender Biases in the Workplace

Katarzyna Burzynska: Power Play in Payment Policies: The Effects of Bundled Payment Systems on Quality in Healthcare

Giacomo Solano: DigiSkills2Work: Digital skills and labour market integration of female refugees in the Netherlands

Lees meer over de projecten op de NWO-website.

De Faculteit der Managementwetenschappen feliciteert de ontvangers van de grants!

Recipients NWO grants