PHD students - EC
PHD students - EC

Voormalige PhD-kandidaten nemen nieuwe carrièrestappen

De afdeling Economie en Bedrijfseconomie feliciteert de volgende vier promovendi die onlangs een nieuwe baan hebben gevonden.

Sara Arts heeft een achtergrond in economie en sociale psychologie. Haar onderzoek richtte zich op besluitvormingsprocessen van individuen wanneer ze voor verschillende soorten complexe beslissingen staan. Sara Arts begint als postdoctoraal onderzoeker aan de Erasmus School for Health Policy and Management binnen de onderzoeksgroep die zich richt op Gezondheidssystemen en Verzekeringen.

Rutger Schilpzand is gespecialiseerd in economische groei op de lange termijn, groeiresistentie, ongelijkheid en armoede. Rutger Schilpzand begon in april 2024 als Econoom/Redacteur bij ESB Economisch Statistische Berichten.

Markus Strucks is een promovendus in Experimentele Financiën. Hij richtte zich op de dynamische patronen van risico- en tijdsvoorkeuren, evenals de neiging van individuen om kortzichtige financiële beslissingen te nemen. Markus Strucks begint een nieuwe functie als postdoc aan de Montpellier Business School.

Galina van der Weert's expertisegebieden zijn 'governance of networks' en interprofessionele en interorganisationele samenwerking in de gezondheidssector. Haar proefschrift ging over 'Imperfect Integration: Governing Collaboration Through Networks in Healthcare'. Galina van der Weert is eind 2023 begonnen als universitair docent bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen, Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Wij wensen hen allemaal veel succes!

Contactinformatie