nomineer alumnus alumni award
nomineer alumnus alumni award

Welke alumnus inspireert jou?

Als Radboud Universiteit zijn we trots op onze alumni. Soms staan ze ‘in the picture’, soms doen ze prachtige dingen op de achtergrond. Daarom reiken we jaarlijks de Alumni Award uit. Deze is bedoeld voor alumni die in hun vakgebied iets speciaals hebben gerealiseerd, vooruitgang brengen, van maatschappelijke betekenis zijn en buiten de gebaande paden durven treden. Zij zijn een bron van inspiratie en leveren een bijdrage aan een gezonde vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

Nomineer voor de Radboud Alumni Award

Welke Radboud alumnus is jouw held en verdient het om alumnus van het jaar 2023 te worden? Laat meer mensen kennismaken met deze bijzondere persoon! Meld diegene aan voor de Alumni Award 2023! Nomineren kan tot en met 1 juli.

Vervolgens bepaalt de jury wie van de voorgedragen alumni in aanmerking komen voor een plek op de nominatielijst. Van 1 t/m 24 september staan de stemknoppen open. Tijdens het Alumni gala op 29 september wordt bekend gemaakt wie de winnaar is!

nomineer
 
Alumni Gala 

De verkiezing wordt afgesloten met een spetterend gala in De Vereeniging in Nijmegen op 29 september. Ben jij alumnus aan de Radboud Universiteit dan kun jij daar bij zijn. Dé kans om (oud-)studiegenoten te ontmoeten en gezellig samen te feesten. Regel nu alvast je kaartje(s) en maak gebruik van de early bird korting. Tot 15 juli kost een kaartje voor alleen het feest € 20,- i.p.v. € 25,-. Wil je van te voren ook deelnemen aan het 3-gangen diner (incl. wijnarrangement) dan kost een kaartje € 70,- i.p.v. € 80,-. 

galakaartje bestellen

Meer informatie over de Alumnus van het jaar 2023 verkiezing vind je op: www.radboudalumniawards.nl