Servicepunt Erasmusgebouw
Servicepunt Erasmusgebouw

Welke services gebruik jij bij de servicepunten?

Vanuit Campus & Facilities optimaliseren we de dienstverlening bij de servicepunten (reception desks). Om de dienstverlening bij de servicepunten aan te laten sluiten bij de gebruikersbehoeften, starten we met een kleinschalig doelgroeponderzoek met een korte vragenlijst, ideeënkaartjes en interviews. Mede door jouw inbreng kunnen we de dienstverlening bij de servicepunten op de campus blijven optimaliseren en jouw opmerkingen en ideeën worden dan ook erg gewaardeerd!

De korte vragenlijst vind je onderaan dit bericht. Het invullen van de vragenlijst duurt slechts vijf minuten. Uiteraard worden jouw antwoorden anoniem verwerkt en zijn deze in rapportages nooit naar jou als persoon te herleiden.

Wil je ons nog verder helpen met dit onderzoek? Na afloop van deze online enquête willen we graag verdiepende interviews doorvoeren om onze diensten nog verder te kunnen verbeteren. Hiervoor zijn we nog op zoek naar respondenten om interviews bij af te nemen. Deze kunnen fysiek, telefonisch of via Teams plaatsvinden. Mogen we jou benaderen voor een interview? Laat het ons weten via project-serviceconcept [at] ru.nl (project-serviceconcept[at]ru[dot]nl). Alvast bedankt!

Vragenlijst

 

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Campus & Facilities