Het Grotiusgebouw heeft een parkeergarage en buitenplaatsen. t Grotius
Het Grotiusgebouw heeft een parkeergarage en buitenplaatsen. t Grotius

Wijziging openingstijden parkeergarage Grotius

De openingstijden van de parkeergarage in het Grotiusgebouw veranderen. Vanaf 1 mei 2024 sluit de garage op werkdagen om 22.00 uur en vervalt de weekendopenstelling.

Reguliere openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 7.30 – 22.00 uur
  • Zaterdag en zondag: gesloten

De verwachting is dat de nieuwe openingstijden weinig hinder zullen geven. De parkeergarage werd na 22.00 uur en in het weekend al weinig gebruikt en er zijn rondom het Grotiusgebouw ook andere parkeerfaciliteiten aanwezig.

Uitzonderingen

Ruimere openingstijden zijn op aanvraag mogelijk. Indien er een evenement, bijeenkomst, receptie of andere activiteit op de campus plaatsvindt waarvoor de Grotiusgarage langer of in het weekend toegankelijk zou moeten zijn, kun je hiervoor een verzoek indienen bij het Service Centre van Campus & Facilities via servicecentre-cf [at] ru.nl (servicecentre-cf[at]ru[dot]nl). Vermeld daarbij dan de datum en de gewenste openingstijden van de parkeergarage. 

Reden voor wijziging

De parkeergarage was tot nu toe 24/7 toegankelijk, maar deze ruime openingstijden trekken helaas, met name ’s avonds en ’s nachts, al langer ongewenste activiteiten aan. Door de openingstijden aan te passen hopen we de overlast te verminderen en een veiliger omgeving te creëren voor onze bezoekers, studenten en medewerkers.