Radboud Sounds - YIN YIN
Radboud Sounds - YIN YIN

YĪN YĪN

YĪN YĪN laat zich inspireren door de psychedelische Aziatische muziek uit de jaren ‘60 en ‘70. Ze combineren dit met traditionele folklore, disco, funk, psychrock en elektronica tot uitgesponnen improvisaties en swingende nummers. Hun eerste paar nummers brachten ze uit op cassette en dit leverde een platendeal op bij het smaakvolle Zwitserse label Bongo Joe Records.

21.45 – 22.15 uur | Paarse Zaal

Het tweede album The Age Of Aquarius kwam uit op het gerenommeerde label Glitterbeat en zorgde internationaal voor veel positieve kritieken. Aanrader voor liefhebbers van Khruangbin, Altın Gün en Mauskovic Dance Band.

Radboud Sounds

Dit concert is onderdeel van Radboud Sounds. Het festival over de wetenschap van muziek met lezingen, dans, livemuziek en meer op vrijdag 12 mei 2023, in Doornroosje, Nijmegen. Kom naar Radboud Sounds en vier samen met de Radboud Universiteit haar 100-jarig bestaan. Wetenschappers van de Radboud Universiteit laten vanuit verschillende disciplines hun licht schijnen op de wetenschap van muziek. Luister, dans, geniet en denk mee over het effect van muziek, stel je eigen programma samen en bekijk de wereld van muziek met andere ogen.

Contactinformatie

Wil je meer weten over het programma van Radboud Sounds, of heb je andere vragen of opmerkingen? Mail dan naar info [at] reflects.ru.nl.

Organisatieonderdeel
Radboud Reflects