logo Radboud Science Podcast

Zomerluisteren: De Radboud Science Podcast

8 afleveringen van de Radboud Science podcast om terug te luisteren in de zomermaanden!

In de Radboud Science Podcast nemen Bob en Sophie je mee in het allernieuwste onderzoek van de Faculty of Science van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Van onzichtbaar kleine deeltjes tot oneindig grote zwarte gaten, van het leven op aarde tot de ins en outs van de online wereld – Bob en Sophie schuwen geen enkel wetenschappelijk onderwerp. Elke maand vragen zij onderzoekers de hemd van het lijf over hun onderzoek en brengen ze je op de hoogte van de laatste inzichten.

Beluister de afleveringen van seizoen 1:

Gaat over persoon
C. Swinkels (Constant) , dr. B.P. Bonga (Béatrice) , dr. S. Sonner (Stefanie) , prof. dr. T.M. Heskes (Tom) , S. Kleuskens (Sandra) , dr. B.P.J. Stienen (Bob)