Zomervakantie RSC

Van maandag 1 juli t/m zondag 1 september 2024 is het zomervakantie bij Radboud Sport & Cultuur. In de zomervakantie vinden er geen cursussen plaats en hanteren wij een aangepast rooster voor ticketuren. Dit rooster kun je vinden in de RSC-app. Vrije sporten, zoals fitness, tennis en squash, zijn volgens actuele openingstijden te reserveren.

Actuele openingstijden

Onze reguliere openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 23.30 uur en in het weekend van 8.00 tot 21.00 uur. Midden in de zomer gaan wij een uurtje eerder dicht op doordeweekse dagen. Dit betekent dat we in de periode van 15 juli t/m 9 augustus van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 22.30 uur geopend zijn. De openingstijden voor zaterdag en zondag blijven gelijk.

Start eerste cursusperiode

Op maandag 2 september begint de eerste periode van het nieuwe collegejaar bij Radboud Sport & Cultuur. Niet-studenten kunnen zich vanaf donderdag 22 augustus 22.00 uur inschrijven voor een sportcursus in die periode. Vanaf maandag 26 augustus 9.00 uur is voor hen de inschrijving voor een cultuurcursus geopend. Als student kun je je vanaf zondag 25 augustus 22:00 uur aanmelden voor een sport- en/of cultuurcursus. Voorwaarde hiervoor is uiteraard wel dat je in het bezit van een abonnement voor het nieuwe collegejaar bent! Op 31 augustus lopen alle studentabonnementen automatisch af. Vanaf 1 augustus kun je als studenten van de Radboud Universiteit of HAN een jaarabonnement voor het collegejaar 24/25 afsluiten via de RSC-website.

The Yard

Sportcafé The Yard hanteert aangepaste openingstijden van maandag 22 juli t/m zaterdag 17 augustus. In deze periode zijn de openingstijden als volgt:

• Ma t/m vrij: van 11:00 tot 19:30 uur geopend
  • Zaterdag en zondag gesloten

Blommers

Blommers coffee is van zaterdag 13 juli t/m zondag 18 augustus gesloten.

Fijne vakantie allemaal!

Organisatieonderdeel