studenten
studenten

Onderwijs

Aan de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen staat reflecteren over wijsgerige en levensbeschouwelijke vraagstukken centraal. We leiden studenten op tot kritische en geëngageerde academici die verantwoordelijke posities in de samenleving kunnen innemen.

Opleidingen

De faculteit biedt vijf bachelorprogramma's en zeven masteropleidingen op het gebied van filosofie, theologie en religiewetenschappen. Onderstaande links verwijzen door naar de voorlichtingspagina's voor studiekiezers.

Voorlichtingsactiviteiten

Heb je interesse in een bachelor, pre-master of master aan de Radboud Universiteit? Meld je dan aan voor onze voorlichtingsactiviteiten en kom erachter of een opleiding echt bij jou past.

Voorlichtingsactiviteiten

Contractonderwijs

Je kennis verdiepen of verbreden via één of meerdere losse cursussen? Via contractonderwijs kun je als niet-student cursussen volgen aan de faculteit. Meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden en hoe je je kunt aanmelden zijn te vinden op de pagina over contractonderwijs.

Meer over contractonderwijs

Centrum Traditietalen

Het Centrum Traditietalen biedt een scala aan talencursussen aan die zijn verbonden met de religieuze tradities die in deze faculteit bestudeerd worden: de vele varianten van christendom, islam, jodendom, hindoeïsme, boeddhisme, en anderen. Deze cursussen zijn toegankelijk voor studenten van alle faculteiten en universiteiten, en zelfs als je geen student bent.

Bekijk het cursusaanbod