EOS fiets

Faculteit der Managementwetenschappen

De Faculteit der Managementwetenschappen (FdM) stelt studenten, instellingen en bedrijven, maatschappelijke actoren en overheden in staat om hun rol te spelen in de transformatie naar duurzame samenlevingen door hoogwaardig onderzoek en onderwijs.

Elinor Ostromgebouw met fietser

Vier onderzoekers van Economie & Bedrijfseconomie ontvangen NWO Open Competitie SSH XS Grant

Vier onderzoekers van de afdeling Economie en Bedrijfseconomie van de Faculteit der Managementwetenschappen hebben een NWO Open Competitie SSH XS Grant ontvangen.

Portret Vera Blazevic

Vera Blazevic wint de prijs voor AACSB's 2024 Class of Influential Leaders

Dr. Vera Blazevic, universitair hoofddocent Marketing wint de prijs voor AACSB's 2024 Class of Influential Leaders voor haar expertise over de inzet van GenAI.

Elinor Ostromgebouw

NWO-subsidie voor onderzoek naar mobiliteit in een duurzame toekomst

Het TRIAS-project heeft financiering ontvangen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), als onderdeel van de KIC Call 'Mobiliteit in een duurzame toekomst'.

EOS fiets

FM Focus

Lees meer over de impact van ons wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

/over-ons/organisatie/faculteiten/fm/fm-focus
TvA van bovenaf

Onze geschiedenis

Lees hier hoe de faculteit is ontstaan.

/over-ons/organisatie/faculteiten/fm/over-fm/geschiedenis

RUNOMI-congres 2024: 'Migrant inclusion in theory and practice'

Afscheidscollege professor José Bloemer

Bachelor Open Dag

Master Open Dag

Bezoekadres

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Managementwetenschappen is het Elinor Ostromgebouw in Nijmegen.

Faculteit der Managementwetenschappen
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen

Contact

Neem contact op met de faculteit via de receptie. Volg ons op LinkedIn, Instagram en YouTube.