Lustrum FM 35 jaar door een andere bril
Lustrum FM 35 jaar door een andere bril

Lustrum Faculteit der Managementwetenschappen

In 2023 bestaat onze faculteit 35 jaar en de Radboud Universiteit 100 jaar. Hoera! Daarom zijn er dit jaar allerlei feestelijke activiteiten rondom het thema 'door een andere bril'. Vier jij dit bijzondere lustrum met ons mee?

Het lustrumprogramma

Aankomend jaar zijn er verschillende activiteiten georganiseerd voor medewerkers, studenten, alumni, relaties en omgeving van de Faculteit der Managementwetenschappen. Nadere informatie en aanmeldmogelijkheid volgt gedurende het lustrumjaar.

Studenten borrelen in de yard EOS

Celebrate NSM

Voor studenten – ook degenen die in 2023 afstuderen – organiseren we een aangeklede feestelijke borrel op 28 september 2023. Een activiteit met sprankeling! Noteer de datum alvast in je agenda en vier het lustrum samen met jouw medestudenten.

Symposium grand challenges

Lustrum activiteit: Symposium ‘Diversity, Equity & Inclusion: grand challenges’

Dit jaar bestaat de Faculteit der Managementwetenschappen 35 jaar. In dat kader organiseren we op donderdag 19 oktober 2023 een symposium met als thema Diversity, Equity & Inclusion: grand challenges’ . Het symposium vindt plaats van 15.00 tot 20.00...

Terugblik op

Muziek Open Huis

Publiek genoten van feestelijk Open Huis

Op zaterdag 3 juni 2023 vond het Open Huis plaats ter ere van ons 35-jarig lustrum. Er waren verschillende activiteiten georganiseerd rondom het thema ‘door een andere bril’. Het was een feestelijke en bovenal gezellige dag.

Theatervoorstelling Omdenken

Terugblik Theatervoorstelling Omdenkshow 2023

In het kader van het lustrumthema ‘Door een andere bril’, vond op dinsdag 7 maart de Omdenken theatershow plaats. Zo’n 150 medewerkers bezochten dit event.

Management Business Fair 2023

Terugblik Management Business Fair 2023

Op 28 februari vond de lustrumeditie van de Management Business Fair plaats, georganiseerd door team Career Service & Alumni in samenwerking met de studieverenigingen van de faculteit.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over het facultaire lustrum? Neem dan contact met ons op.