EOS gebouw
EOS gebouw

Onderwijs

De Faculteit der Managementwetenschappen verzorgt kwalitatief hoogstaand onderwijs op academisch niveau. Studenten krijgen een gedegen methodologische en theoretische basis en verwerven vaardigheden voor een actiegerichte houding. Hierdoor zijn ze in staat om complexe maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Opleidingen

De bachelor- en masteropleidingen zijn intensief en uitdagend en bereiden studenten voor op de arbeidsmarkt. Alle opleidingen zijn geaccrediteerd en verschillende opleidingen nemen hoge posities in op de nationale rankings. Naast het reguliere aanbod van bachelor- en masteropleidingen biedt de faculteit ook postinitieel onderwijs aan. De onderstaande links verwijzen door naar de wervende pagina's voor studiekiezers.

Postinitieel Onderwijs

Radboud Management Academy

Heb je minimaal een hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring? Dan zijn er mogelijkheden voor professionals om zich verder te ontwikkelen op academisch niveau. Meer informatie over de opleidingen (op maat) en kortlopende programma's zijn te vinden op de website van de Radboud Management Academy. 

Meer over de Radboud Management Academy

Contractonderwijs

Je kennis verdiepen of verbreden via één of meerdere losse cursussen? Via contractonderwijs kun je als niet-student cursussen volgen aan de faculteit. Meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden en hoe je je kunt aanmelden zijn te vinden op de pagina over contractonderwijs.

Meer over contractonderwijs