Huygensgebouw

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is de bètafaculteit van de Radboud Universiteit. De faculteit kenmerkt zich door nauwe samenhang tussen onderzoek en onderwijs, gericht op creatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst.

ERC grant

ERC Advanced Grant voor onderzoek naar vervuiling, botsende deeltjes

Onderzoekers Bas van de Meerakker en Jan Hendriks ontvangen een beide een Advanced Grant van de European Research Council (ERC) om hun onderzoek uit te bouwen.

zonmw open competition grant

Zonmw-subsidies voor onderzoeken naar bekkenbodemaandoeningen, embryo's en malaria

Meerdere projecten waar onderzoekers van de Radboud Universiteit bij betrokken zijn, ontvangen een ZonMw-subsidie. Daarmee kunnen de wetenschappers de komende jaren onderzoek doen.

Joan Daemen

Cryptografische algoritmen: het ontwerp van AES

AES is een van de meest gebruikte cryptografische algoritmen in de wereld. De ideëen die aan de basis van het ontwerp van AES liggen dateren uit 1995-1998. In deze lezing doet Joan Daemen uit de doeken hoe deze ideëen tot stand kwamen.

Bezoekadres

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is het Huygensgebouw in Nijmegen.

Heyendaalseweg 135
6525 AJ Nijmegen

Contact

Neem contact op met de faculteit via de receptie. Volg ons op Instagram, X, LinkedIn of YouTube.