Huygensgebouw

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is de bètafaculteit van de Radboud Universiteit. De faculteit kenmerkt zich door nauwe samenhang tussen onderzoek en onderwijs, gericht op creatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst.

Foto van een bijeenkomst in het Huygensgebouw

Faculty of Science Meet Up

Faculty of Science Meet Up's zijn voor medewerkers en studenten van FNWI met als doel om bij te praten, prestaties te vieren en bijzondere momenten van de faculteit te delen.

ERC grant

Drie extra ERC Advanced Grants voor Radboud-onderzoekers

Onderzoekers Andrei Kirilyuk (Faculteit der Natuurkunde, Wiskunde en Informatica), Ronald van Rij (Radboudumc) en Nico Sommerdijk (Radboudumc) ontvangen alsnog een Advanced Grant van de European Research Council (ERC) om hun onderzoek uit te bouwen.

PiCard logo

Radboud spin-off 'PiCard Systems' ontvangt financiering voor volgende stappen in ontwikkeling kwantumcomputers

Spin-off van Radboud Universiteit PiCard Systems heeft financiering ontvangen van Vroegefasefinanciering Gelderland (VFF Gelderland) voor hun onderzoek naar technologische knelpunten in de ontwikkeling van quantum computers.

Bezoekadres

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is het Huygensgebouw in Nijmegen.

Heyendaalseweg 135
6525 AJ Nijmegen

Contact

Neem contact op met de faculteit via de receptie. Volg ons op Instagram, X, LinkedIn of YouTube.