Huygensgebouw

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is de bètafaculteit van de Radboud Universiteit. De faculteit kenmerkt zich door nauwe samenhang tussen onderzoek en onderwijs, gericht op creatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst.

Lowlands

Onderzoekers gezocht! Sta jij dit jaar op Lowlands Science?

Treed jij deze zomer in de voetsporen van Billie Eilish, Stromae, Florence and the Machine, Gorillaz en andere grote namen van Lowlands? Het festival is op zoek naar wetenschappers die hun onderzoek willen delen met het grote publiek.

Opengeslagen boeken

Zijn wetenschappelijke artikelen altijd betrouwbaar?

Willem Halffman onderzoekt hoe wetenschap werkt en vond daarbij dat niet alle gepubliceerde wetenschappelijke artikelen op een eerlijke manier tot stand komen. Hoe komt dit en hoe zorgen we ervoor dat wetenschappelijke literatuur wél betrouwbaar is?

Foto van een bijeenkomst in het Huygensgebouw

Faculty of Science Meet Up

Faculty of Science Meet Up's zijn voor medewerkers en studenten van FNWI met als doel om bij te praten, prestaties te vieren en bijzondere momenten van de faculteit te delen.

Bezoekadres

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is het Huygensgebouw in Nijmegen.

Heyendaalseweg 135
6525 AJ Nijmegen

Contact

Neem contact op met de faculteit via de receptie. Volg ons op Instagram, X, LinkedIn of YouTube.