Huygensgebouw

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is de bètafaculteit van de Radboud Universiteit. De faculteit kenmerkt zich door nauwe samenhang tussen onderzoek en onderwijs, gericht op creatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst.

ERC grant

ERC Advanced Grant voor onderzoek naar vervuiling, botsende deeltjes

Onderzoekers Bas van de Meerakker en Jan Hendriks ontvangen een beide een Advanced Grant van de European Research Council (ERC) om hun onderzoek uit te bouwen.

PIC-gel in petrischaaltje

KWF beurs voor onderzoek naar hoofd-halskanker

Paul Kouwer, universitair hoofddocent bij Synthetic Organic Chemistry, ontvangt samen met Marleen Ansems van het Radboudumc een beurs van het KWF voor hun onderzoeksproject Orgatrix.

Gijs Nelemans bij een telescoop

De LISA missie: een combinatie van wetenschap, techniek en politiek

De LISA missie om zwaartekrachtsgolven te meten vanuit de ruimte is het grootste wetenschappelijke project ooit voor de Europese ruimtevaart-organisatie ESA. Gijs Nelemans, projectleider van de Nederlandse inbreng in LISA, vertelt over het project.

Bezoekadres

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is het Huygensgebouw in Nijmegen.

Heyendaalseweg 135
6525 AJ Nijmegen

Contact

Neem contact op met de faculteit via de receptie. Volg ons op Instagram, X, LinkedIn of YouTube.