Huygensgebouw

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is de bètafaculteit van de Radboud Universiteit. De faculteit kenmerkt zich door nauwe samenhang tussen onderzoek en onderwijs, gericht op creatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst.

Prevent – Cure – Care Dialoogsessies

Zwaartekrachtsubsidie voor onderzoeken naar therapieën bij blindheid, aanpassingsvermogen bij crises

Meerdere projecten waar onderzoekers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc bij betrokken zijn, ontvangen een NWO Zwaartekrachtsubsidie. Deze projecten ontvangen ieder bedragen van ruim twintig miljoen euro voor toponderzoek.

Johan Mentink

Huygens Colloquium: Johan Mentink

Johan Mentink spreekt tijdens het Huygens Colloquium over de grenzen van magnetisme uitdagen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers en studenten van FNWI. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Joan Daemen

Cryptografische algoritmen: het ontwerp van AES

AES is een van de meest gebruikte cryptografische algoritmen in de wereld. De ideëen die aan de basis van het ontwerp van AES liggen dateren uit 1995-1998. In deze lezing doet Joan Daemen uit de doeken hoe deze ideëen tot stand kwamen.

Bezoekadres

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is het Huygensgebouw in Nijmegen.

Heyendaalseweg 135
6525 AJ Nijmegen

Contact

Neem contact op met de faculteit via de receptie. Volg ons op Instagram, X, LinkedIn of YouTube.