Huygensgebouw

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is de bètafaculteit van de Radboud Universiteit. De faculteit kenmerkt zich door nauwe samenhang tussen onderzoek en onderwijs, gericht op creatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst.

Berchmanianum

Radboud Universiteit en Radboudumc leveren vijf nieuwe KNAW-leden

Jeanine Houwing-Duistermaat, Floris Rutjes, Tamar Sharon, Caroline Slomp en Caroline Klaver (Radboudumc) zijn gekozen tot nieuw lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).

Datacenter

Hoe gaan we dataopslag en -verwerking verduurzamen?

In dit artikel gaan we dieper in op het onderzoek naar nieuwe technologieën voor energiezuinige dataopslag.

Aki Minoda

Huygens Colloquium: Aki Minoda

Aki Minoda zal spreken over veroudering en de volgende stappen in het onderzoek naar veroudering tijdens het Huygens Colloquium. De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers en studenten van FNWI. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Bezoekadres

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is het Huygensgebouw in Nijmegen.

Heyendaalseweg 135
6525 AJ Nijmegen

Contact

Neem contact op met de faculteit via de receptie. Volg ons op Instagram, X, LinkedIn of YouTube.