Alumni

FNWI hecht veel waarde aan blijvend contact met oud-studenten. We houden je graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom onderwijs en onderzoek, maar komen ook graag in contact met jou. Via de website, social media en onze activiteiten blijf je verbonden met de faculteit en houd je contact met je oud-studiegenoten.

Logo FNWI Alumni

Evenementen

23e Victor Westhofflezing

23e Victor Westhofflezing: Leefbaar Landschap

Dit jaar zal de Westhofflezing gaan over de het belang van natuur en landschap voor zowel onze lichamelijke als onze mentale gezondheid. Thijs Kuiken (viroloog bij het Erasmus UMC) en Jantien de Boer (auteur en journalist bij de Leeuwarder Courant)...

Luchtfoto FNWI van vroeger

Radboud Reunite: '60s & '70s editie

Zaterdag 17 juni staat de bètafaculteit in het teken van de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw! In het jaar dat de Radboud Universiteit 100 jaar bestaat, organiseren wij een grote reünie, voor alumni die tussen 1958 en 1979 gestart zijn.

Anne-Sophie Hafner

Forming Long-term Memories from Unstable Components

De laatste alumnilezing voor de zomervakantie wordt gegeven door neurobioloog Anne-Sophie Hafner. Met haar onderzoek probeert ze te doorgronden hoe stabiel geheugen kan ontstaan uit onstabiele onderdelen.

Radboud Science Podcast

Neemt je mee in het onderzoek van de Faculty of Science. We praten met onderzoekers van de faculteit over hun onderzoek. Maar óók over de mens achter de wetenschapper, ethische kwesties in hun onderzoek of de maatschappelijke problemen die zij proberen op te lossen.

Beluister op Soundcloud

Lezingen terugkijken

Wist je dat je zowel alle in het Huygensgebouw opgenomen lezingen als alle online lezingen kunt terugkijken? Volg een lezing waar en wanneer het jou uitkomt of bekijk die interessante lezing waar je bij was nog een keer. Dat kan via de alumni-lezingen playlist.

Bekijk op Youtube

Contact

Met al je vragen, opmerkingen en ideeën over alumnizaken kun je terecht bij alumni officer Daniëlle Notenboom.

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.

+31 24 365 25 50
Daniëlle Notenboom