Erasmusgebouw

Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit biedt tien bachelor- en twaalf masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook hebben wij twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture and History (RICH).

Twee mannen schreeuwen naar elkaar door een megafoon

Een open vizier: workshops en lezingen over retorica

Op vrijdag 14 juni organiseert Peitho onder de titel Een open vizier verschillende activiteiten. Lees hier meer en geef je op.

Begraafplaats

Grey’s Anatomy of Me Before You helpt bij leren omgaan met de dood

Mensen die actief met de dood bezig zijn, bijvoorbeeld door er iets over te lezen, en dan een film kijken waar dat onderwerp centraal staat, leren beter omgaan met de dood. Dat blijkt uit onderzoek van Enny Das van de Radboud Universiteit.

Erasmusgebouw

Vooruitzichten universiteit leiden tot heroverweging campusplan: pauzeknop voor de nieuwe huisvesting FFTR en FdL

Om prioriteit te geven aan de uitvoering van onze primaire processen van onderwijs en onderzoek last het college van bestuur een pauze in, in de uitvoering van het huidige campusplan.

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Letteren is het Erasmusgebouw.

+31 6 25 76 60 59

Contactgegevens voor studenten (STIP)

Sociale media

Volg ons op Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube