Erasmusgebouw

Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit biedt tien bachelor- en twaalf masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook hebben wij twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture and History (RICH).

Welkom nieuwe studenten aan de Faculteit der Letteren

Begin goed voorbereid aan je opleiding aan de Faculteit der Letteren met de informatie op deze pagina.

Noodsociëteit

Mini-tentoonstelling: Universiteit tijdens oorlog en bevrijding

Radboud Erfgoed presenteert een mini-tentoonstelling in het Valkhof Museum over de Nijmeegse universiteit in de Tweede Wereldoorlog. Verhalen van moed en veerkracht is van 4 juni t/m 29 september te bezoeken in het Valkhof Museum.

Foto van het Berchmanianum gebouw

NWO Veni-beurzen voor onderzoek naar privacy in het strafrecht, mijnbouw en malaria

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft vijftien jonge onderzoekers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc een Veni-beurs toegewezen.

(pre-)Master Welcome Day Faculteit der Letteren

Jheronimus Bosch en ‘BoschDoc’

Oratie professor Ronald Kroeze

Radboud Taal en Communicatie Masterclasses

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Letteren is het Erasmusgebouw.

+31 6 25 76 60 59

Contactgegevens voor studenten (STIP)

Sociale media

Volg ons op Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube