Erasmusgebouw

Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit biedt tien bachelor- en twaalf masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook hebben wij twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture and History (RICH).

Twee mannen schreeuwen naar elkaar door een megafoon

Een open vizier: workshops en lezingen over retorica

Op vrijdag 14 juni organiseert Peitho onder de titel Een open vizier verschillende activiteiten. Lees hier meer en geef je op.

Facultaire pool voetbal Europees Kampioenschap 2024

Doe mee met de facultaire EK-pool!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat weer om de hoek en daarom nodigen we alle studenten, medewerkers en alumni van de Faculteit der Letteren uit om mee te spelen in onze facultaire EK-pool. Speel mee voor leuke prijzen én de eeuwige roem.

Laura Manko directeur bedrijfsvoering FdL

Laura Manko nieuwe directeur bedrijfsvoering Faculteit der Letteren

Met ingang van 1 september 2024 treedt Laura Manko aan als directeur bedrijfsvoering van de Faculteit der Letteren. Laura Manko volgt Jolle Landman, die per 1 februari 2024 de overstap maakte naar de Faculteit der Managementwetenschappen, op.

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Letteren is het Erasmusgebouw.

+31 6 25 76 60 59

Contactgegevens voor studenten (STIP)

Sociale media

Volg ons op Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube