Erasmusgebouw

Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit biedt tien bachelor- en twaalf masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook hebben wij twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture and History (RICH).

Paula Fikkert

Paula Fikkert wordt nieuwe decaan van de Faculteit der Letteren

Op 1 maart 2024 treedt Paula Fikkert aan als nieuwe decaan van de Faculteit der Letteren. Paula Fikkert is sinds 2007 hoogleraar Eerste Taalverwerving en Fonologie bij het Centre for Language Studies (CLS).

Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

Aankondiging Onderwijsprijzen 2023

Genomineerden voor Universitaire Onderwijsprijzen 2023 bekend

De genomineerden voor de Universitaire Onderwijsprijzen 2023 zijn bekend. Deze jaarlijkse prijzen worden op woensdagochtend 20 maart uitgereikt, als onderdeel van De Onderwijsdagen.

Tentoonstelling Jongeren in de Vuurlinie in de Lindenberg

Oorlogsboeven. Fietsendiefstal tijdens de Tweede Wereldoorlog

Strangers Unseen: On Disrupting Figures in Essay Films

Pijnlijke stiltes en ander gespreksongemak

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Letteren is het Erasmusgebouw.

+31 6 25 76 60 59

Contactgegevens voor studenten (STIP)

Sociale media

Volg ons op Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube