Erasmusgebouw

Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit biedt tien bachelor- en twaalf masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook hebben wij twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture and History (RICH).

Danielle Bruggeman

Daniëlle Bruggeman benoemd tot bijzonder hoogleraar Mode en Duurzaamheid

Daniëlle Bruggeman is per 1 april benoemd tot bijzonder hoogleraar Mode en Duurzaamheid aan de Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit.

Noodsociëteit

Mini-tentoonstelling: Universiteit tijdens oorlog en bevrijding

Radboud Erfgoed presenteert een mini-tentoonstelling in het Valkhof Museum over de Nijmeegse universiteit in de Tweede Wereldoorlog. Verhalen van moed en veerkracht is van 4 juni t/m 29 september te bezoeken in het Valkhof Museum.

Laura Manko directeur bedrijfsvoering FdL

Laura Manko nieuwe directeur bedrijfsvoering Faculteit der Letteren

Met ingang van 1 september 2024 treedt Laura Manko aan als directeur bedrijfsvoering van de Faculteit der Letteren. Laura Manko volgt Jolle Landman, die per 1 februari 2024 de overstap maakte naar de Faculteit der Managementwetenschappen, op.

Het hoofdgebouw van de Faculteit der Letteren is het Erasmusgebouw.

+31 6 25 76 60 59

Contactgegevens voor studenten (STIP)

Sociale media

Volg ons op Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube