Students in campus restaurant De Refter
Students in campus restaurant De Refter

Onderwijs

Met de verschillende bacheloropleidingen en masteropleidingen heeft de Faculteit der Letteren een veelzijdig onderwijsaanbod op het gebied van taal, cultuur, communicatie en geschiedenis.

Voorlichtingsactiviteiten

Heb je interesse in een bachelor, pre-master of master aan de Radboud Universiteit? Meld je dan aan voor onze voorlichtingsactiviteiten en kom erachter of een opleiding echt bij jou past.

Voorlichtingsactiviteiten

Contractonderwijs

Je kennis verdiepen of verbreden via één of meerdere losse cursussen? Via contractonderwijs kun je als niet-student cursussen volgen aan de faculteit. Meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden en hoe je je kunt aanmelden zijn te vinden op de pagina over contractonderwijs.

Meer over contractonderwijs

Kwaliteitszorg

Alle opleidingen van de Faculteit der Letteren zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse accreditatieorganisatie (NVAO). Met het accreditatiestelsel, dat in Nederland werd ingevoerd in 2002, wordt een (vergelijkbare) kwaliteit van opleidingen binnen het hoger onderwijs gewaarborgd en wordt de internationale herkenbaarheid van het hoger onderwijs vergroot. Eens in de zes jaar worden opleidingen beoordeeld. Meer informatie is te vinden op de website van NVAO.

Denktankmagazine

Tijdens de thema minor verrichten studenten een onderzoeksopdracht voor een externe partner in de vorm van een denktank: een uniek concept. In dit online magazine staan interviews met partners, docenten en studenten. Ook vind je hierin nuttige infographics die bijvoorbeeld uitleggen hoe de denktank verloopt. Verder staat er een overzicht van alle partners en opdrachttitels van het afgelopen jaar.