Kunsthistorische Kring Nijmegen (KKN)

Het doel van de Kunsthistorische Kring Nijmegen is het vergroten van de aandacht voor zowel het kunstwetenschappelijk onderzoek aan de Radboud Universiteit te Nijmegen als het kunsthistorisch en archeologisch erfgoed van de regio Nijmegen. Dit biedt ruimte voor dialoog en voor versterking van de band tussen studenten, alumni en medewerkers van de universiteit op basis van hun interesse en/of vakgebied. Daarnaast bieden we ook een platform voor actueel nationaal onderzoek.

KKN-lezing door Helleke van Braber

De volgende lezing vindt op 13 juni plaats. Bekijk het evenement voor meer informatie.

Organisatie

De Kunsthistorische Kring Nijmegen is een samenwerkingsverband tussen:

De Kunsthistorische Kring Nijmegen wordt geleid door:

  • Emy van Rijt: Commissaris Algemeen
  • Eva Steentjes: Voorzitter
  • Jasper Martens: Commissaris Promotie
  • Jasmijn van Benthum: Secretaris

Vacature bestuurslid

De Kunsthistorische Kring Nijmegen is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Download de vacaturetekst voor meer informatie over de functies en het sollicitatieproces.

Strippenkaart

Met de strippenkaart betaal je in één keer voor vier lezingen. Bij aanschaf van deze strippenkaart krijg je de vijfde lezing kado!

Prijzen

  • Medewerkers en alumni: €12,-
  • Regulier: €20,-

Strippenkaartaanvragen

Je vraagt een strippenkaart aan door te mailen naar info-kkn [at] ru.nl. Je ontvangt binnen enkele dagen per e-mail een bevestiging van je aanvraag en een overzicht van de algemene voorwaarden. De strippenkaart ligt bij de eerste lezing die je bezoekt voor je klaar. Je betaalt de kaart ter plekke contact, waarna de eerste strip zal worden afgestempeld.

Contact

Kunsthistorische Kring Nijmegen
Erasmusplein 1, kamer 11.14
6525HT Nijmegen

Volg ons op LinkedInFacebookInstagram en Youtube.

+31 24 361 26 23