Over ons

De Faculteit der Letteren is een faculteit van de Radboud Universiteit. De twee belangrijkste taken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Deze kerntaken zijn georganiseerd in drie departementen en twee onderzoeksinstituten.

Organogram

Download hier het organogram van de Faculteit der Letteren.

Organogram FdL.pdf

Boekuitgave eredoctoraat Adriaan van Dis

Uitreiking eredoctoraat Adriaan van Dis

Tijdens de campagneweek Nijmegen Taalhoofdstad is Schrijver Adriaan van Dis op 11 mei 2022 in De Vereeniging benoemd tot eredoctor. Om die dag niet meer te vergeten, heeft de afdeling Marketing en Communicatie van de Faculteit der Letteren in samenwerking met Radboud University Press een 48 pagina’s tellende boekuitgave gemaakt.

Bestel nu ook een exemplaar

Vertrouwenscontactpersonen

De vertrouwenscontactpersoon fungeert als facultair aanspreekpunt sociale veiligheid. Medewerkers en studenten die twijfelen over met wie ze het beste kunnen praten, kunnen terecht bij de vertrouwenscontactpersoon. Deze kan hen indien nodig doorverwijzen naar het centrale team vertrouwenspersonen voor medewerkers of studenten.

Erasmusgebouw

Het Erasmusgebouw is het hoofdgebouw van de Faculteit der Letteren.

Contact & bereikbaarheid

Facultaire documenten

Voor facultaire documenten, zoals het beleidsplan en het jaarverslag, kunt u contact opnemen met het Faculteitssecretariaat.

+31 24 361 21 71

Organisatieonderdeel