Wallpainting research project Waalpaintings
Wallpainting research project Waalpaintings

Samenwerken met de Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren deelt graag haar kennis. Onze onderzoekers en studenten werken op uiteenlopende manieren samen met bedrijven en organisaties. Wil je onderzoek door ons laten uitvoeren? Samen werken aan een innovatief product? Of ben je op zoek naar de beste stagiair(e) voor je organisatie? Als publieke of private partij kun je gebruikmaken van onze expertise op het gebied van taal, cultuur, communicatie, kunst en geschiedenis.

Contact

Interesse in samenwerken? Neem direct contact met ons op via onderstaand mailadres!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Onderzoekers

Op zoek naar de nieuwste inzichten voor je organisatie op het gebied van taal, cultuur, communicatie, geschiedenis en cultuur? Wetenschappers en docenten van de Faculteit der Letteren kunnen je de achtergronden en reflectie bieden via workshops, lezingen of trainingen. Ook kunnen ze helpen met productontwikkeling of onderzoek naar een kwestie die binnen je bedrijf speelt. 

Lees wat onze onderzoekers voor je kunnen betekenen

Studenten

Wij leiden de professionals van de toekomst op. Van vertalers tot business analisten en van communicatieprofessionals tot aspirerend archivarissen - onze studenten barsten van de skills die ze graag in de praktijk brengen.  Ben je op zoek naar nieuw talent? En wil je starters helpen met oriënteren op de arbeidsmarkt? Dan brengen we je graag in contact met onze enthousiaste studenten.

Lees hoe je onze studenten kunt inzetten

Testimonials

Dit zeggen partners over eerdere samenwerkingen. Lees meer ervaringsverhalen. 

We hebben veel aan de blik en werkwijze van de studenten gehad
Nelleke de Vries Conservator oude en moderne kunst, Rijksmuseum Twenthe Het verhaal van Nelleke
Onze samenwerking met de studenten was een waardevolle win-winervaring.
Rimmert van Luyn Vice President Global Supply Chain Hitachi Vantara Het verhaal van Rimmert

Wie zijn wij?

Specialisten op het gebied van taal, cultuur, communicatie, kunst en geschiedenis. 100 jaar ervaring, sinds 1923, groot (inter)nationaal bereik, 2 onderzoeksinstituten, 350+ wetenschappers, 500+ medewerkers, 10 bacheloropleidingen, 12 masteropleidingen, 2.500+ studenten, 30+ nationaliteiten.