Handen schudden aan de vergadertafel

Ervaringen van partners

Benieuwd hoe onze partners de samenwerking met onderzoekers en studenten van de Faculteit der Letteren ervaren hebben? Hier vind je hun verhalen.

In een tussentijdse feedbackronde beoordeelden de betreffende onderzoekers/projectleiders het nieuwe, digitale formulier al als een flinke verbetering.
Dr Judith Brouwer Datacurator & onderzoeksdatamanager, Huygens Instituut Het verhaal van
De studenten zijn altijd zeer gemotiveerd, zelfstandig en de begeleiding vanuit de Radboud Universiteit is zeer prettig en zorgt voor voldoende feedbackmomenten
Heidi de Ruiter Senior beleidsmedewerker Euregio Rijn-Waal Het verhaal van
Het enthousiasme en de nauwkeurigheid waarmee de studenten aan de slag gaan maakt dat we ook echt iets hebben aan de resultaten van hun onderzoek.
Judith van Os Hoofd marketing en communicatie, GOshort Het verhaal van Judith
We hebben veel aan de blik en werkwijze van de studenten gehad
Nelleke de Vries Conservator oude en moderne kunst, Rijksmuseum Twenthe Het verhaal van Nelleke
De kennis komt nu niet alleen uit de boeken.
Elle van Kuyk Manager Pro Persona academie Het verhaal van Elle
We kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking
Hans de Heus CEO, MediaLab Het verhaal van Hans
Onze samenwerking met de studenten was een waardevolle win-winervaring.
Rimmert van Luyn Vice President Global Supply Chain Hitachi Vantara Het verhaal van Rimmert

Ook samenwerken? Neem contact met ons op!