Denktank Euregio Rijn-Waal

De studenten zijn altijd zeer gemotiveerd, zelfstandig en de begeleiding vanuit de Radboud Universiteit is zeer prettig en zorgt voor voldoende feedbackmomenten
Naam
Heidi de Ruiter
Huidige functie
Senior beleidsmedewerker Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal heeft als belangrijkste doel de grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van economie en maatschappij te verbeteren en te intensiveren. Sinds 2021 hebben wij drie keer in het kader van de denktank samengewerkt met de Radboud Universiteit waarbij de opdrachten uiteenlopend van thema waren.

Deze grote verscheidenheid aan opdrachten bevestigt voor ons meteen de meerwaarde van het denktankconcept. Doordat een denktank studenten vanuit verschillende studierichtingen bevat, wordt een opdracht vanuit diverse invalshoeken bekeken. Gezamenlijk komen zij zo tot interessante eindproducten. De studenten zijn altijd zeer gemotiveerd, zelfstandig en de begeleiding vanuit de Radboud Universiteit is zeer prettig en zorgt voor voldoende feedbackmomenten. Gezamenlijk komen we altijd tot een prettige vorm van samenwerking en een mooi eindresultaat.

Logo Eurregio Rijn-Waal