Denktank MediaLab

We kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking
Hans de Heus
Huidige functie
CEO, MediaLab

Bij MediaLab hebben we al meerdere jaren een productieve relatie met de Radboud Universiteit. Op hun verzoek deel ik graag mijn positieve ervaringen. Al meerdere semesters verwelkomen we studenten uit verschillende jaren van de Radboud Universiteit. We blijven samenwerken omdat de studenten niet alleen met enthousiasme en leergierigheid aankomen, maar ook met een schat aan theoretische kennis, een direct resultaat van hun uitgebreide studie aan de Radboud Universiteit.

De diepte en breedte van hun academische achtergrond zijn duidelijk zichtbaar in de manier waarop ze hun opdrachten benaderen. Ze voeren niet alleen opdrachten uit; ze brengen een niveau van inzicht en analytisch denken in dat duidelijk voortkomt uit een sterk onderwijsprogramma. Deze mix van theoretisch begrip en praktische toepassing heeft onze projecten bij MediaLab veel voordeel opgeleverd. Het leidde vaak tot marktinzichten of geweldige output voor een teambeoordeling.

Bovendien is onze samenwerking met de Radboud Universiteit verder gefaciliteerd door hun proactieve Career Service. Dit toegewijde team heeft een cruciale rol gespeeld in het overbruggen van de kloof tussen de academische wereld en het bedrijfsleven. Ze hebben ons in contact gebracht met getalenteerde studenten die perfect voldoen aan onze eisen. Hun inzicht in zowel de capaciteiten van de studenten als onze behoeften heeft elke stage tot een succes gemaakt.

Concluderend kan ik zeggen dat onze ervaring met studenten van de Radboud Universiteit niets minder dan uitzonderlijk is geweest. Hun academische voorbereiding, gecombineerd met de ondersteuning van de Career Service van de universiteit, heeft deze stages zeer waardevol gemaakt voor zowel de studenten als MediaLab. We kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking en naar de frisse, innovatieve ideeën die deze knappe koppen in onze projecten inbrengen

Logo MediaLab