Maatwerkaanbod Radboud Docenten Academie

Zoek je expertise op didactische, pedagogische of andere vakoverstijgende gebieden? Onze opleiders kijken graag samen met jou hoe ze hun kennis in kunnen zetten. Het maatwerk kan variëren van een in-company variant van een bestaande cursus of training tot een ontwikkelde activiteit die past bij jouw situatie.

Coaching

Ben je op zoek naar eerlijke feedback op jouw lessen? Krijg je leerlingen niet mee in jouw lesontwerp? Of wil je de resultaten van jullie sectie verbeteren? Wij helpen je met deze en nog veel meer specifieke coachingsvragen voor docenten, secties of teams. Onze ervaren vakdidactici en opleiders zijn gespecialiseerd om deze vragen te beantwoorden. 

Procedure

In gesprek

Maatwerk begint met een gesprek waarin we samen jouw vraag verkennen. Dat kan telefonisch, bij jou op school of bij ons.

Ons voorstel

Na ons gesprek ontvang je van ons een opdrachtomschrijving. Daarin staan het doel, de aanpak en de gewenste resultaten. In het voorstel staat ook helder welke investering het van jou, jouw team of jouw school vraagt.

Inventarisatie

In het voortraject inventariseren we samen de huidige situatie. We bespreken wat het instapniveau is van de deelnemers en welke bestaande protocollen en werkwijzen er zijn. Op die manier vergroten we het effect van de training of begeleiding.

Ontwikkelen, uitvoeren, begeleiden

Onze maatwerktrajecten zijn gericht op de praktijk. Hoe kan een docent dit meteen toepassen in diens lessen? Ons uitgangspunt is een onderzoeksmatige manier van werken. We kijken steeds naar wat werkt en wat de effecten zijn.

Evaluatie

Na de uitvoering van het maatwerktraject volgt de evaluatie. We maken afspraken over eventuele nazorg. Bijvoorbeeld in de vorm van individuele coaching, een vervolgtraject of een terugkomdag.

Contact

Heb je een vraag over maatwerkopdrachten of wil je iets anders weten? Neem contact met ons op. Of meld je aan voor onze nascholingsnieuwsbrief die een aantal keer per jaar verschijnt.

(024) 361 55 72