Exterieur van het Grotiusgebouw

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is al 100 jaar succesvol in haar missie om het duurzaam lerende vermogen van de rechtsstaat te voeden, door voortdurende kruisbestuiving tussen theorie en praktijk.

Heleen van der Meulen

Mensen van het Grotius #9: Heleen van der Meulen

In de serie ‘Mensen van het Grotius’ bevragen we studenten, medewerkers, docenten en andere bekende gezichten in het Grotiusgebouw. In deze editie spraken we met Heleen van der Meulen. Heleen is Career Officer bij Career Service Rechten.

Ashley Terlouw ontvangt een koninklijke onderscheiding

Koninklijke onderscheiding voor hoogleraar Rechtssociologie Ashley Terlouw

Op vrijdag 26 april is hoogleraar Rechtssociologie Ashley Terlouw gedecoreerd vanwege haar uitzonderlijke wetenschappelijke en maatschappelijke verdiensten.

Zegel Topopleiding Universiteiten Keuzegids 2024

Keuzegids masters 2024 beoordeelt Onderzoeksmaster Onderneming & Recht als ‘excellent’

De Onderzoeksmaster Onderneming & Recht is als 'excellente master' opgenomen in de Keuzegids.

Studenten Rechtsgeleerdheid met ballonnen en een groot cijfer honderd

Op naar 100

In 2023 bestond de Nijmeegse rechtenfaculteit 100 jaar. Ontdek onze feestelijke activiteiten van dit jaar of bekijk de verhalenserie 'Herinneringen van Nijmeegse alumni'.

/over-ons/organisatie/faculteiten/rechtsgeleerdheid/over-de-faculteit/op-naar-1…
RadboudRechten 33 Petra Bard

RadboudRechten

RadboudRechten is het magazine voor alumni van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid