Radboud Universiteit

Gesprekstafels Erkennen & Waarderen: de belangrijkste lessen op een rij

Een nieuwe balans in het systeem van Erkennen en Waarderen. Wat is daarvoor nodig? Welke dilemma’s spelen er? En welke kansen zien we? In een serie gesprekstafels spraken medewerkers van de Radboud Universiteit en Radboudumc daar met elkaar over.

Op deze pagina vind je de visuele verslagen van de gesprekstafels welke in het najaar van 2021 hebben plaatsgevonden. Die geven een goede samenvatting van de input die in elk gesprek is opgehaald. Je zult zien dat er veel overlap is tussen de onderwerpen die aan bod kwamen, maar ook dat er soms prominente verschillen zijn.

De komende maanden werkt de Commissie Erkennen & Waarderen aan een Radboud-brede visie op dit thema, onder meer op basis van wat we tijdens de gesprekstafels aan input hebben opgehaald. Een volledig overzicht van de belangrijkste lessen uit de gesprekstafels is te lezen in dit nieuwsbericht.

Visueel verslag thematafel "menselijke maat"

Menselijke-Maat-Sandra-Mesman

Visueel verslag thematafel "Meten van kwaliteit in de wetenschap"

Meten-van-kwaliteit-in-de-wetenschap-Sandra-Mesman

Visueel verslag thematafel "team science"

Team-Science-Sandra-Mesman

Visueel verslag thematafel "wetenschappelijke loopbaanpaden"

Wetenschappelijke-Loopbaanpaden-Sandra-Mesman

Deel je verhalen of ideeën!

Heb je zelf een goed voorbeeld van anders Erkennen & Waarderen? Of heb je een goed idee om Erkennen & Waarderen breder, bij je directe collega’s of binnen je faculteit, onder de aandacht te brengen? Dan horen we heel graag van je. Mail naar erkennenwaarderen@ru.nl