Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Internationale Alumni

De academische gemeenschap van de Radboud Universiteit bestaat niet alleen uit studenten en medewerkers, maar ook uit alumni. Tot onze internationale alumni behoren voormalige uitwisselingsstudenten en studenten die hier vanuit het buitenland een (Engelstalige) Bachelor- of Masteropleiding hebben voltooid of (een gedeelte van) hun promotieonderzoek hebben uitgevoerd.

Ambassadeurs

Internationale alumni maken een belangrijk deel uit van onze academische gemeenschap. Zij blijven ook na hun vertrek ambassadeurs van de universiteit en vormen zo een waardevolle bron van kennis en expertise en een zeer belangrijke verbinding tussen de universiteit en de internationale gemeenschap.

Radboud Recharge

Radboud Recharge is een nieuwe service van de Radboud Universiteit voor een leven lang leren. Je vindt er onze beste wetenschappelijke verhalen en activiteiten, overzichtelijk op één plek en afgestemd op jouw interesses.

Radboud Recharge is voor iedereen toegankelijk. Het aanmaken van een gratis account is niet verplicht, maar geeft je wel de optie om je voorkeuren te bewaren.


Contact

Alumni Office
Houtlaan 4
6525 XZ  Nijmegen

The Netherlands

P.O. Box 9102
NL-6500 HC Nijmegen
The Netherlands

+31 24 361 29 79
info@alumni.ru.nl


International Alumni website