Radboud Universiteit

Resultaten Nationale Studenten Enquête 2019

Hoe scoort jouw opleiding in de Nationale Studenten Enquête?

In het voorjaar van 2019 hebben maar liefst 7.359 studenten van de Radboud Universiteit de Nationale Studenten Enquête (NSE) ingevuld. Hartelijk dank daarvoor! Met de resultaten kan jouw opleiding aan de slag om de verbeterpunten aan te pakken.

Benieuwd hoe jouw opleiding gewaardeerd wordt? Bekijk dan nu de resultaten! Onderaan deze pagina vind je, alfabetisch gesorteerd, de scores van alle opleidingen in de NSE 2019. In de factsheet zie je bovendien hoe tevreden studenten van jouw opleiding zijn ten opzichte van vorig jaar en van studenten van dezelfde opleiding aan de andere universiteiten.

In onderstaand overzicht vind je:

Een overzicht van de Engelstalige factsheets vind je op de pagina Student satisfaction op www.ru.nl/english.

Resultaten faculteiten

Resultaten bacheloropleidingen A-Z