Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Radboud Fonds

Het Radboud Fonds is een gezamenlijk initiatief van de Radboud Universiteit en het Radboudumc. De wereld heeft grote uitdagingen. Daar zijn wetenschappers en betrokken burgers voor nodig die een bijdrage willen leveren aan een gezondere, vrije wereld.

Logo_Radboudfonds_RGB bijgesneden zonder wit

Investeer in de toekomst!

U kunt op verschillende manier bijdragen aan het Radboud Fonds. Kijkt u dan hier voor een overzicht van de projecten.

Eenmalige donatie

Nalaten

'Wat wil ík eigenlijk met mijn nalatenschap?' Het is een vraag die niet meer weg te denken is, als hij eenmaal relevant is. Wanneer dat is, is voor elk mens anders. Wanneer de vraag voor u relevant is, weten we niet. We weten wél dat we u graag helpen bij het zoeken en formuleren van een antwoord. Ligt een bepaald onderwerp u aan het hart? Heeft u belangstelling voor academisch of bijzonder erfgoed? Of misschien gunt u nieuwe generaties studenten dezelfde kansen als u heeft gehad? U kunt uw universiteit blijvend ondersteunen door het Radboud Fonds op te nemen in uw testament. Bijvoorbeeld met een erfstelling, een legaat of een fonds op naam. Kijk hier voor meer info.

Wilt u meer inspirerende verhalen lezen van mensen die allemaal bewust kozen om te investeren in de wetenschap? Vraag de brochure aan bij Lisette Pals via lisette.pals@ru.nl.

Projecten Radboud Fonds

Hieronder vindt u een greep uit onze projecten. Steun deze initiatieven met een donatie, en kijk samen met ons naar de toekomst. Want als het aan ons ligt, wordt die béter.

Veilige Klas

normal_87793cf6b8be98bfb6f19d993e73d499f154709b

Anna Terruwe Fonds

Radboud Erfgoed

Formaat tegel Site (5)

Radboud Studentenfonds

Ontwerp zonder titel (78)

Duurzaamheid

windmolenpark

Overige doelen

Bekijk hier welke doelen en projecten het Radboud Fonds nog meer support.

Donateur worden?

De Radboud Universiteit en het Radboudumc leveren een bijdrage aan nieuwe perspectieven, in de wetenschap en in de samenleving. Het Radboud Fonds ondersteunt dat in alle mogelijke vormen.

Groot of klein, uw donatie helpt. Geef om de wetenschap, om de toekomst van studenten, om de maatschappij, om de gezondheidszorg.

Op de hoogte blijven?

Heeft u het Radboud Magazine ontvangen en wilt u dit vaker ontvangen? Geef dan uw gegevens door aan Jurgen Bahlman. Donateurs ontvangen het Radboud Magazine automatisch.

Meer informatie voor alumni

Alumnirelaties

Alle informatie voor alumni vind je op onze alumni-pagina. Onder andere informatie over doorleren, het laatste Radboud nieuws en informatie over onze online service Radboud Recharge met wetenschapsnieuws en verdiepende lezingen. Blijf verbonden, alumnus ben je voor de rest van uw leven!