Radboud Universiteit

P&J Fonds

Het P&J Fonds is een Fonds op Naam opgericht door twee alumni van de Radboud Universiteit, die het fonds in hun testament hebben opgenomen. Het doel van het P&J Fonds is het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van seksuele ontwikkeling. Het wil daarmee bijdragen aan een wereld waarin mensen zich veilig en vrij kunnen ontwikkelen en daardoor in staat zijn verantwoordelijkheid te nemen voor hun relatie en de opvoeding van hun kinderen en zich intiem te verbinden met hun partner. Vooral nu met name economische belangen in reclame, massamedia en internet een toenemende positieve en negatieve invloed hebben op relatievormen en liefdesconcepten, is meer dan ooit aandacht nodig voor een gezonde seksuele ontwikkeling vanuit een liefdesperspectief.

Wilt u doneren aan het P&J-Fonds? Dat kan door geld over te maken naar IBAN NL84 ABNA 0248 6906 55 ten name van Stichting Radboud Fonds, onder vermelding van 'P&J Fonds'.

Wilt u meer informatie over doneren aan het P&J Fonds? Download dan het formulier “Donatie P&J Fonds”. Dit formulier is beschikbaar in het Nederlands (pdf, 645 kB) en in het Engels (pdf, 432 kB). Of neem contact op met een van de medewerkers van het Radboud Fonds.