Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Het Radboud Fonds

Het Radboud Fonds wil mensen uitnodigen om onderdeel te worden van bijzondere initiatieven binnen de Radboud Universiteit en het Radboudumc. Het Radboud Fonds biedt mensen de mogelijkheid bij te dragen en betrokken te zijn bij projecten op het terrein van onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Het maakt betrokkenen trots, strijdbaar en gepassioneerd over stappen die we samen zetten om doelen te realiseren.

Investeer in de toekomst

portret Babet HogevorstUniversiteiten zijn in steeds grotere mate afhankelijk van giften van particulieren. Bijvoorbeeld om de wetenschappers en arts-onderzoekers de kans te geven grensverleggend onderzoek te doen. Om studiebeurzen of een actief studentenleven mogelijk te maken. Investeer nu in de toekomst van huidige en volgende generaties en draag bij aan de ontwikkeling van de wetenschap!

'Door donaties wordt het mogelijk om ons culturele erfgoed tot leven te wekken. Dat is fantastisch!' Lotte Jensen, hoogleraar Nederlandse literatuur- en cultuurgeschiedenis (foto: Babet Hogevorst)

Bijdragen

U kunt door middel van een Tikkie of ons donatie-platform bijdragen aan het Radboud Fonds. Hartelijk dank voor uw bijdrage! Wilt u liever een specifiek project steunen? Kijkt u dan hier voor een overzicht van de projecten of neemt u contact met ons op.