Radboud Universiteit

Bestuur Radboud Fonds stelt zich voor

Datum bericht: 30 augustus 2017

rick_van_erpRick van Erp is voorzitter van het bestuur van het Radboud Fonds. Hij begon in 2015 als voorzitter van het bestuur van de Stichting Nijmeegs Universiteitsfonds (SNUF). In december 2016 is hij gevraagd voorzitter van het nieuwe Radboud Fonds te worden. Hiermee krijgt zijn rol in de fondsenwerving een bredere basis, namelijk fondsenwerving voor zowel de Radboud Universiteit als het Radboudumc. Van 1985 tot 1989 studeerde Rick rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit (toen nog Katholieke Universiteit Nijmegen). Hij is de afgelopen jaren altijd betrokken gebleven bij de universiteit en zal met deze rol zijn betrokkenheid nog verder vergroten.

Rick over het Radboud Fonds

"Ik vind het een mooi initiatief dat er één fonds is opgericht dat zowel de universiteit als het ziekenhuis zal ondersteunen in haar fondsenwerving. Het bevestigt de band tussen de universiteit en het ziekenhuis en is voor Nijmegen en alle belanghebbenden niet meer dan logisch. Met de benoeming van vier alumni van verschillende opleidingen en drie betrokkenen uit diverse  geledingen  van de maatschappij zie ik het nieuwe bestuur met vertrouwen tegemoet. Mijn rol als voorzitter zet ik dan ook van harte voort in het nieuwe fonds."

In het bestuur zitten verder: Steven Bartels, René Bindels, Reinout van Crevel, Erwin Meijer, Dorianne Richelle en Patricia Veldhuis.