Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Lezing over erfrecht en nalaten

Datum bericht: 24 september 2020

Door een testament op te stellen, bepaal je zelf wat er met je nalatenschap gebeurt. Misschien heb je wel eens overwogen om een goed doel in je testament op te nemen? Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar wil je er graag meer over weten?

Een nalatenschap regelen is geen alledaagse bezigheid. Op 22 september organiseerde het Radboud Fonds en Radboud Recharge een lezing over Erfrecht en Nalaten waar notaris Odette Paardekooper uitlegt hoe het erfrecht in Nederland werkt, wat het nut van een testament kan zijn, waar je aan moet denken bij het opstellen van een testament, hoe het zit met erfbelasting, schenken en nog veel meer.

Heb je de lezing gemist dan kun je die hier terugkijken. Wil je meer informatie ontvangen over schenken of nalaten aan het Radboud Fonds dan horen we dat graag. Je kunt vrijblijvend een brochure aanvragen door een mail te sturen aan Marjolein via M.Rauws@ru.nl of kijk voor meer informatie op de website van het Radboud Fonds.

Deze lezing is onderdeel van de Recharge lezingenreeks. Bekijk het gehele programma via https://www.radboudrecharge.nl/nl/thema/recharge-lezingen