Radboud Universiteit

Radboud Fonds Event

Datum bericht: 17 november 2021

Het Radboud Fonds Event wordt georganiseerd op woensdagavond 5 oktober 2022 van 19.00 tot 21.30. Het evenement is bedoeld voor iedereen die de afgelopen jaren projecten of onderzoeken in het Raboudumc en/of aan de Radboud Universiteit een warm hart heeft toegedragen.

RadboudEvent_Safe_the_Date

Programma

In een mooi en bondig programma praten onze onderzoekers u bij over hun bevindingen van nu en hun plannen voor de toekomst.

19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Inleiding door Marcel Slenders, directeur Radboud Fonds
19.40 uur: Start inhoudelijk programma met:

• Michiel Schreuder: Meer nier is beter voor later
  • Onno Crasborn: Een woordenboek zonder woorden
  • Hannah Markusse en Remy: Studeren anno 2022
  • Nijmeegs Studentenorkest Collegium Musicum Carolinum: kort muzikaal intermezzo
  • Bastiaan Klarenbeek: Veilige introductie van een nieuwe innovatieve operatie techniek voor patiënten met slokdarmkanker, het MICE project
  • Bas Bloem: De Parkinsonpandemie, en wat we eraan moeten doen

20.30 uur Pauze
20.45 uur Voortzetting inhoudelijk programma met:

• Laura van Niftrik: Met de Anammox-bacterie zowel brandstof als schoon water creëren: een enorme stap vooruit richting een meer circulaire en duurzame wereld
  • Nicole van Gelder: SAFE: digitale innovatie in de hulpverlening aan slachtoffers van partnergeweld
  • Manon van den Berg: Voeding als behandeling
  • Mark Klein Wolt: Wat kan het heelal ons bieden? Ambitie en innovatie in de ruimtevaart

21.30 uur Afsluiting

Komt u ook?

Meld u zich dan aan via de onderstaande link.

U kunt zich ook aanmelden door een mail te sturen naar info@radboudfonds.nl. Twee weken voor het event ontvangt u meer informatie over de avond en de sprekers. Heeft u in de tussentijd vragen, schroom niet contact met ons op te nemen via het bovenstaande e-mailadres.

Atrium en Auditorium in het Radboudumc Experience Center, Route 6
Geert Grooteplein Noord 15
6525 EZ Nijmegen

Route

Hier vindt u de juiste route. Het Radboudumc Experience Center ligt schuin tegenover de Hoofdingang van het Radboudumc.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage bij de hoofdingang van het Radboudumc.