Radboud Universiteit

Radboud Universiteit steunt twee goede doelen met Oliebollenactie

Datum bericht: 14 februari 2017

In december vond voor de tweede maal de Oliebollenactie plaats. Met de opbrengst van de verkoop van oliebollen aan leveranciers, medewerkers en studenten van de Radboud Universiteit kan Studentenpopkoor Plica Vocalis haar droom verwezenlijken; een spetterend lustrumoptreden in De Lindenberg in juni. Met de actie werd ruim € 4.000,- opgehaald.

Olliebollenactie Radboud UniversiteitVlnr Lisette Pals (fondsenwerver Radboud Fonds), Wouter van Weert (studentenpopkoor Plica), Cees Noordam (directeur Amalia)

Als maatschappelijke tegenprestatie verzorgde Plica op 21 januari jl. een optreden in het Amalia Kinderziekenhuis.

De oliebollenactie was zo succesvol dat Cees Noordam, directeur van het Amalia, na afloop van het concert een cheque ter waarde van € 1.252,91 in ontvangst mocht nemen van Wouter van Weert van Plica Vocalis.

De oliebollenactie zal jaarlijks georganiseerd worden op de campus van de Radboud Universiteit. Wilt u als donateur of als bedrijf deelnemen en twee goede doelen in één keer steunen? Stuur dan een mail met als onderwerp: “aanmelding oliebollenactie” naar Lisette Pals. Zij neemt contact met u op om de verdere details door te nemen. Wilt u direct een bijdrage leveren aan het Nijmeegse studentenleven of het Amalia ziekenhuis, doneert u dan via IBAN NL30 INGB 0003 816 721, t.n.v. SKU Nijmegen, onder vermelding van “donatie Oliebollenactie”.