Radboud Universiteit

Radboud-prijzen

De Radboud Universiteit reikt verschillende prijzen en erkenningen uit aan studenten en medewerkers. Een overzicht van prijzen en toekenningen.

• De Universitaire Onderwijsprijzen worden jaarlijks toegekend aan ervaren docenten of groepen docenten en aan junior docenten.
    Ga naar het overzicht van toekenningen Universitaire Onderwijsprijs.
  • De Internationaliseringsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen die zich bijzonder hebben ingezet voor de internationale profilering van de Radboud Universiteit.
    Ga naar het overzicht van toekenningen Internationaliseringsprijs.
  • De Radboud Universiteitspenning in zilver wordt incidenteel uitgereikt voor bijzondere verdiensten.
    Ga naar het overzicht van toekenningen Radboud Universiteitspenning in zilver.
  • De Radboud Universiteitspenning in brons wordt jaarlijks uitgereikt voor medewerkers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt.
    Ga naar het overzicht van toekenningen Radboud Universiteitspenning in brons.
  • De Studentonderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt.
    Ga naar het overzicht van toekenningen Studentonderscheiding.
  • De Universitaire Studieprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan studenten die een afstudeerscriptie hebben geschreven van uitzonderlijke kwaliteit.
    Ga naar het overzicht van toekenningen Universitaire Studieprijs.
  • Het Christine Mohrmann Stipendium wordt jaarlijks toegekend aan vrouwelijke promovendi. Het stipendium stelt hen in de gelegenheid een periode door te brengen aan een bij voorkeur buitenlandse universiteit.
    Ga naar het overzicht van Christine Mohrmann Stipendia.
  • De Hermesdorfprijzen worden jaarlijks uitgereikt aan wetenschappers van de Radboud Universiteit die naar aanleiding van eigen onderzoek op een onderscheidende manier in de media waren.
    Ga naar het overzicht van Hermesdorfprijzen.
  • De Radboud Science Awards stellen elk jaar onderzoekers in staat hun wetenschappelijke doorbraken te bewerken tot leer- en lesmateriaal voor basisscholieren.
    Ga naar het overzicht van Radboud Science Awards