Praktische informatie

Dompel jezelf onder in de wereld van kunst en wetenschap tijdens Radboud Art & Science. Het festival vindt plaats op:

  • Donderdag 19 oktober van 18.30-22.00 uur
  • Vrijdag 20 oktober van 18.30-22.00 uur 
  • Zaterdag 21 oktober 14.00-18.00 uur

De toegang is gratis! Bereid je goed voor met de laatste informatie over het programma en het festivalterrein:

Het programma

Laat jezelf meenemen naar het verleden aan de hand van muziek, film en dans. Loop langs fototentoonstellingen, lichtinstallaties en beeldende kunst die je een uniek perspectief op de campus bieden. Ook zijn er liveconcerten, voorstellingen en interactieve performances op onverwachte plekken. Bekijk in het blokkenschema waar en wanneer jouw favoriete act komt. 

Let op: vanwege de weersverwachting zijn er wijzigingen in het programma van vrijdag. Bekijk het blokkenschema voor de laatste informatie.

Bekijk het blokkenschema

Enkele wijzigingen in het programma

  • Wegens de weersverwachting zijn de optredens van BOYBAND, de literaire boyband en Clean Pete verplaatst van het buitenpodium bij Maria Montessori naar het Collegezalencomplex (Mercatorpad 1), zodat je als bezoeker droog blijft tijdens de voorstelling. De buitenexposities zijn niet overdekt, dus het is slim om hiervoor wel een paraplu mee te nemen.
  • De juiste tijden van Red Bow Club (Introdans) zijn donderdag 19 oktober (18.45-19.15 uur & 20.15-20.45 uur), vrijdag 20 oktober (20.00-20.30 uur & 21.00-21.30 uur) en zaterdag 21 oktober (14.15-14.45 uur & 15.45-16.15 uur).
  • De film 100 jaar Radboud Universiteit in oude filmbeelden - Nijmegen blijft in beeld is in Collegezalencomplex CC2 (Mercatorpad 1).
  • Katinka Polderman staat op donderdag in Collegezalencomplex CC4. Op vrijdag staat ze in Collegezalencomplex CC5 (Mercatorpad 1).
  • De voorstelling Music & Talk van Radboud Reflects op zaterdag is niet in de Spiegeltent, maar in het Collegezalencomplex CC4 (Mercatorpad 1).

De plattegrond

Speciaal voor Radboud Art & Science wordt de campus omgetoverd tot een festivalterrein. De looproute van Radboud Art & Science vind je ongeveer tussen het Spinozagebouw (Montessorilaan 3), het Elinor Ostrom gebouw (Heyendaalseweg 141) en Berchmanianum (Houtlaan 4). Ben je benieuwd waar je de verschillende podia en kunstwerken vindt? Bekijk dan nu de festival plattegrond.

Plattegrond Radboud Art & Science

Wil je meer informatie over de verschillende locaties van Radboud Art & Science of ben je op zoek naar het adres? Bekijk dan de campusplattegrond.

Bekijk de campusplattegrond

Parkeren

Fietsen en auto’s kun je parkeren in de reguliere fietsenstallingen en parkeergarages op de campus. Maak je gebruik van een fietsenstalling in één van de gebouwen? Deze sluiten zoals gewoonlijk om 19.00 uur.

Bereikbaarheid en parkeren

Horeca

Tijdens Radboud Art & Science is het CultuurCafé geopend. Verder vind je espressobar RockaCoffee bij Berchmanianum. Zij bieden diverse (warme) dranken en zoetwaren aan. Je kunt alleen met pin betalen. Andere horecagelegenheden op de campus, zoals de Refter, zijn geopend gedurende de reguliere openingstijden.

Eten en drinken op de campus

En verder...

  • Bijna alle programmaonderdelen zijn vrij te bezoeken, maar vol is vol
  • Heb je (eerste) hulp nodig? Je kunt terecht bij de EHBO-post aan de Thomas van Aquinostraat 1 (TvA1) 

Contact

Zien we jou op donderdag 19 oktober, vrijdag 20 oktober en/of zaterdag 21 oktober?

Gratis aanmelden

Wil je meer weten over het 100-jarig lustrum van de Radboud Universiteit of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met communicatie [at] ru.nl (communicatie[at]ru[dot]nl).