Praktische informatie

Donderdag 11 mei barst het feest los tijdens Radboud Festival. Het programma begint om 15.00 uur en eindigt om 23.00 uur. De toegang is gratis! Bereid je goed voor met de laatste informatie over het programma en het festivalterrein:

Het programma

De line-up van Radboud Festival bestaat uit live artiesten, DJ’s, inspirerende sprekers, workshops en nog veel meer. Zie in het blokkenschema hoe laat jouw favoriete artiest of spreker komt:

Timetable Radboud Festival

De plattegrond

Radboud Festival vindt plaats op de campus van de Radboud Universiteit. Naast Berchmanianum (Houtlaan 4) vind je de Christine Mohrmann Mainstage. Het Pieter Bondamplein naast het Cultuurcafé is omgetoverd tot de Titus Stage en in het Collegezalencomplex vind je verschillende inspirerende sprekers. Benieuwd waar je de verschillende podia, de bar, foodtrucks, of het toilet vindt? Check dan nu de festival plattegrond.

Plattegrond Radboud Festival

Parkeren

Fietsen en auto’s kun je parkeren in de reguliere fietsenstallingen en parkeergarages op de campus. Naast het Berchmanianum is een extra fietsenstalling aanwezig. Vergeet na afloop je fiets niet, want deze extra fietsenstalling wordt vrijdag weer verwijderd.

Maak je gebruik van de fietsenstalling in één van de gebouwen? Dan zullen deze zoals gewoonlijk om 19.00 uur sluiten.

Bereikbaarheid en parkeren

Let op: de parkeerplaats van het Berchmanianum (Houtlaan 4) is vanwege het Radboud Festival niet toegankelijk tussen 8 en 13 mei.

Horeca

Radboud Festival is pin only. Dat betekent dat je niet contant kunt betalen bij de bars, foodtrucks en het merchandisekraampje.

Tijdens Radboud Festival denken we aan het milieu. Daarom rekenen we 25 eurocent milieubijdrage bij elke nieuwe beker. Hergebruik je jouw beker? Dan betaal je niet opnieuw.

We schenken alcohol vanaf 15.30 uur en uiteraard alleen aan personen ouder dan 18 jaar.

Het is verboden eigen drank of glaswerk mee te nemen op het festivalterrein. 

En verder...

  • Alle campusgebouwen sluiten op reguliere tijden
  • Het mindervalidetoilet bevindt zich in het Berchmanianum
  • Zie je ongeregeldheden? Meld het dan bij de beveiliging of bij de EHBO-post (locatie: portier van Berchmanianum) 

Contact

Zien we jou op donderdag 11 mei (terug) op de campus?

Meld je nu aan!

Wil je meer weten over het 100-jarig lustrum van de Radboud Universiteit of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met communicatie [at] ru.nl (communicatie[at]ru[dot]nl).